Zorgridders van de Ronde Tafel

Heb jij, als zorgondernemer, ook behoefte aan gesprekken met mede-zorgondernemers? Geef je dan op voor onze eerste Ronde Tafel sessie.

Roy Krautscheid (Medicentraal) en Priscilla van Rijn (Dokterstelefoon), beide zorgondernemers, willen graag met meerdere zorgondernemers iedere eerste donderdag van de maand ronde tafel sessies houden. Hierin snijden wij onderwerpen aan waar wij, als ondernemers in de zorg, tegenaan lopen en verwachten mooie brainstormsessies.

Kosten: alleen je eigen dinertje (misschien de huur van een zaaltje, dit geheel in overleg met de groep). Wij proberen iedere maand op een andere plek samen te komen om zo iedereen een keer tegemoet te komen qua locatie.

Voorwaarden: je bent zorgondernemer uit de regio Noord-Holland, Flevoland of Utrecht en vindt het, net als wij, erg interessant om met andere zorgondernemers te brainstormen, netwerken en elkaar te adviseren.

Heb je interesse? De eerste sessie was een groot succes op 6 september om 18:30 uur te Fletcher hotel Amsterdam aan de A2. 15 november was ook weer een mooie bijeenkomst.

De volgende sessie staat gepland voor: Donderdag 4 april 2019 om 13:00 uur bij Boathouse te Almere voor een overheerlijke a la carte lunch. We hebben nog enkele plekken beschikbaar.

Meld je aan bij Priscilla (priscilla@dedokterstelefoon.nl)