Wie is de Dokterstelefoon?

Welkom bij de Dokterstelefoon, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Dokterstelefoon is een initiatief van huidig directeur: Priscilla van Rijn. Na het onderzoek vanuit de consumentenbond 2015, waarin 1 op de 5 huisartsenpraktijken telefonisch onbereikbaar is, besloot zij hiervoor een oplossing te bieden.

Deze oplossing heeft geresulteerd in de start van de Dokterstelefoon in 2016.

Sindsdien hebben wij onze dienst uitgebreid naar klinieken en paramedici en volgde verdere uitbreiding van de taken.

Naast telefoonbeantwoording, houden wij ons graag bezig met HIS/EPD/Online agenda beheer, maar ook het beantwoorden van emails en chats. Sindskort hebben wij daar nog aan toegevoegd: Social Media-beheer, wij beantwoorden de berichten die op de social media kanalen binnen komen van praktijken. Social Media omvat bij ons: Whatsapp, Facebook messenger, Twitter, Instagram en Pinterest.

Nazorg is naast het beantwoorden van de telefoon, ook een belangrijk item. Zo bellen wij patiënten na van klinieken en paramedici om te vragen hoe de behandeling is verlopen. Met als uiteindelijke doel het beantwoorden van medische vragen en het inplannen van een (nieuwe) afspraak.

Bovengenoemde doet Priscilla met behulp van haar professionele team dat zich inmiddels om haar heen heeft verzameld, bestaande uit: Doktersassistenten, verpleegkundigen en medisch secretaresses.

Over de Dokterstelefoon

Het doel van de Dokterstelefoon is de bereikbaarheid van huisartsenpraktijken vergroten. Dit doen wij door het inzetten van gediplomeerde doktersassistenten, met triage diploma, die de praktijk en uw werkwijze kennen. Door het inschakelen van de Dokterstelefoon kunt u meer declarabele uren factureren en de assistenten kunnen meer tijd vrijmaken in de behandelkamer, wat ook meer financiële voordelen met zich meebrengt! Vertrouwen, kwaliteit, ervaring en service staan bij ons hoog in het vaandel, dit passen wij dan ook te allen tijde toe. Onze doktersassistenten willen uw praktijk (tijdens praktijkuren) graag assisteren en ontlasten.