Wie zijn wij

Wie zijn wij

Welkom bij de Dokterstelefoon, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Het doel van de Dokterstelefoon is de bereikbaarheid van huisartsenpraktijken vergroten. Dit doen wij door het inzetten van gediplomeerde doktersassistenten, met triage diploma, die de praktijk en uw werkwijze kennen. Door het inschakelen van de Dokterstelefoon kunt u meer declarabele uren factureren en de assistenten kunnen meer tijd vrijmaken in de behandelkamer, wat ook meer financiële voordelen met zich meebrengt! Vertrouwen, kwaliteit, ervaring en service staan bij ons hoog in het vaandel, dit passen wij dan ook te allen tijde toe. Onze doktersassistenten willen uw praktijk (tijdens praktijkuren) graag assisteren en ontzorgen.

Door de aangescherpte eisen van zorgverzekeraars waarbij praktijken tussen 08:00-17:00 uur volledige telefonisch bereikbaar moeten zijn en ook de telefoon binnen aanzienlijke tijd moet worden beantwoordt, neemt de druk bij doktersassistenten steeds verder toe. Daarnaast kunnen de assistentes vaak minder tijd doorbrengen in de behandelkamer wat ook minder declarabele uren met zich meebrengt. De reden dat praktijken graag doorschakelen naar de Dokterstelefoon is vanwege de vrijheid en rust die zij ervaren, het financiële voordeel en vanwege de vaak gehoorde klachten binnen de praktijk:

  • ‘Ik voel mij meer een telefoniste dan doktersassistente’
  • ‘de druk neemt steeds verder toe’
  • ‘lunchpauzes en werkoverleg worden steeds vaker onderbroken door het beantwoorden van de telefoon’

Daarnaast is er meer verzuim, hebben doktersassistenten minder plezier in hun werk en zijn de wachtrijen op piekmomenten vaak niet meer te overzien.

De Dokterstelefoon biedt dé oplossing!

Niet alleen huisartsenpraktijken kunnen gebruik maken van onze dienstverlening ook klinieken, therapeuten en binnenkort ook tandartsen kunnen hun bereikbaarheid optimaliseren en de patiënten dé aandacht en zorg bieden die zij verdienen. Dokterstelefoon opereert momenteel vanuit Almere, maar is bereikbaar voor- en staat ten dienste van iedere praktijk in heel Nederland.

Meer weten? Neem contact met ons op!