Vacature is reeds vervuld!

Nachtdiensten draaien, maar vanuit huis? Bij ons is het mogelijk!

Dokterstelefoon groeit en onze opdrachtgevers willen met ons meegroeien, groei jij met ons mee?

Voor onze locatie te Almere zijn wij op zoek naar een aantal verpleegkundigen om onze nachtdienstploeg te gaan vullen.

Wij hebben als streven een medisch callcenter te zijn waar men 24 uur per dag (voornamelijk telefonisch) contact mee kan opnemen. Het is daarom belangrijk dat je communicatief goed vaardig bent, snel en accuraat kunt handelen en het niet lastig vindt met computers te werken.

Binnenkomende gesprekken kunnen zowel van huisartsenpraktijken, klinieken als paramedici zijn.Tijdens de nachten en weekenden komen er voornamelijk spoedgesprekken binnen. Direct actie ondernemen op deze spoedkwesties kun jij als geen ander! Daarnaast komen er ook digitale medische stukken binnen die direct beoordeeld moeten worden en waarop actie moet worden ondernomen, wij werken met diverse HIS-sen en EPD’s en triëren is een van jouw belangrijkste taken. In eerste instantie word je overdag op onze locatie te Almere ingewerkt, waarna dit mogelijk is vanuit huis, wij zullen jou voorzien van de juiste apparatuur en in overleg worden diensten ingeroosterd.

In principe willen wij per 1 september starten!

Functie-eisen:

– Goede contactuele en communicatieve vaardigheden

– Perfect ABN spreken en schrijven

– Goede beheersing van de Engelse taal

– Triëren

– Big geregistreerd.

Werkdagen en tijden in overleg.

Meer informatie kun je opvragen bij Marianne van Rijn, C.V. en motivatie ontvangen wij dolgraag: marianne@dedokterstelefoon.nl