Huisartsenpraktijken

Huisartsenpraktijken

Telefoon opvang voor huisartsen

Het doel van de Dokterstelefoon is de bereikbaarheid van onder andere huisartsenpraktijken te vergroten. Dit doen wij door het inzetten van gediplomeerde doktersassistenten, met triage diploma, die de praktijk en uw werkwijze kennen. Vertrouwen, kwaliteit, ervaring en service staan bij ons hoog in het vaandel, dit passen wij dan ook te allen tijde toe.
Onze doktersassistenten willen uw praktijk (tijdens kantooruren) graag assisteren en ontzorgen, dit doen wij op werkdagen van 08:00 – 17:00 uur.

Door de aangescherpte eisen van zorgverzekeraars neemt de druk bij doktersassistenten steeds verder toe. De reden dat praktijken graag doorschakelen naar de Dokterstelefoon is door de vaak gehoorde klachten:

  • ‘Ik voel mij meer een telefoniste dan doktersassistente’
  • ‘de druk neemt steeds verder toe’
  • ‘lunchpauzes en werkoverleg worden steeds vaker onderbroken door het beantwoorden van de telefoon’

Daarnaast is er meer verzuim, hebben doktersassistenten minder plezier in hun werk en zijn de wachtrijen op piekmomenten vaak niet meer te overzien.

De Dokterstelefoon biedt dé oplossing!

Niet alleen huisartsenpraktijken kunnen gebruik maken van onze dienstverlening ook klinieken, therapeuten en binnenkort ook tandartsen kunnen hun bereikbaarheid optimaliseren en de patiënten dé aandacht en zorg bieden die zij verdienen. Dokterstelefoon opereert momenteel vanuit Almere, maar is bereikbaar voor- en staat ten dienste van iedere praktijk in heel Nederland. Meer weten? Neem contact met ons op. Op de contactpagina vindt u al onze gegevens.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs!

Momenteel hebben wij een (kleine) wachtlijst, wilt u zich vast inschrijven en meer informatie ontvangen? Dit kan via onze contactpagina.