Welkom bij de Dokterstelefoon!

Wie zijn wij

Wij zijn Dokterstelefoon, het medische callcenter! Met onze kennis en ervaring in de zorg weten wij dat plezierig werken en waardering heel belangrijk is!
Verschillende opdrachtgevers doen een beroep op Dokterstelefoon om ons binnen hun team in te zetten (op afstand!). Met een klein, professioneel en ervaren team houden wij de lijnen kort en willen wij zorgen voor een goede match tussen ons team en onze opdrachtgevers!
De Dokterstelefoon is erg gegroeid en het aantal offerteaanvragen en daadwerkelijke nieuwe klanten blijft ook maar stijgen!
En daarom is ons dynamische team op zoek naar díe ene leuke dame, of heer, die ons team kan versterken op de locatie Almere, Amsterdam of Rotterdam!

Wie ben jij

Het is je passie om in de (huisartsen)zorg werkzaam te zijn, vindt patiënt contact leuk, leerzaam en een uitdaging om de patiënt zo goed mogelijk te helpen.

Functie-eisen

  • Je bent geneeskunde student vanaf het 4e jaarleer
  • Je hebt al co-schappen gelopen of bent daar nu mee bezig
  • Je beschikt over kennis en ervaring betreffende de doelgroep
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Pré: al ervaring in een huisartsenpraktijk en/of bekend met een HIS

Werkzaamheden

Lef heb je zeker nodig, want je werkt voor diverse huisartsenpraktijken, je werkt daarin met verschillende HIS-sen en protocollen. Lekker schakelen en een onderdeel zijn van de Dokterstelefoon, maar ook één worden met de praktijken waarvoor je werkt. Zo heb je heel veel collegae waarmee je samenwerkt.

Super leuk toch?!

Triëren is wel een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden en daarom ook belangrijk dat je dit kan!
Inwerken op de diverse HIS-sen is onze taak en leren wij je dan ook graag.

Wat bieden wij

Een afwisselende en uitdagende functie waarbij je voor een of verschillende opdrachtgevers werkzaam kunt zijn. Zo werk je in verschillende HIS-sen, voor verschillende regio’s en patiëntenpopulaties. Wij ondersteunen je hierbij waar nodig zoals een klankbord voor je te zijn en het up-to-date houden van je voorbehouden handelingen. Kortom jij bent voor ons heel belangrijk.

Wij bieden verschillende dagen en uren en garanderen je:

  • Persoonlijke aandacht met korte lijnen
  • Een uitstekend salaris
  • Houden rekening met jouw rooster

Spreekt deze vacature je aan of heb je vragen met betrekking tot deze vacature, neem dan nu contact met ons op!  Mw. N. Bonaparte via ikwilwerken@dedokterstelefoon.nl of 085-0290800

Let wel: Alle gesprekken vinden plaats op ons hoofdkantoor te Almere

Tot gauw bij de Dokterstelefoon