Geld en tijd besparen

Dokterstelefoon kosten besparen

Almere, 07-03-2016 – Bespaar geld en tijd met de Dokterstelefoon

Wist u dat met het inschakelen van de Dokterstelefoon uw praktijk geld en tijd bespaart? Hieronder vertellen wij u graag waarom:

– Uw assistentes meer tijd kunnen vrijmaken in de behandelkamer. Per handeling in de behandelkamer kunt u deze behandelkosten vergoed krijgen van de zorgverzekeraar. Dit is alleen niet goed te combineren met de telefoon waardoor u omzet misloopt.
– Administratieve klussen door uw assistenten worden sneller weggewerkt daar zij geen telefoon hoeft te beantwoorden. Want iedere keer dat zij tijdens haar werkzaamheden wordt onderbroken kost het meer dan 10 minuten voordat zij weer op hetzelfde snelheidsniveau is als voor de onderbreking.
– Uw assistentes krijgen weer plezier in het werk, zij voelen zich weer een echte doktersassistente i.p.v. telefoniste. Het plezier stijgt, de werkstress neemt af en ook het verzuim verminderd aanzienlijk.

Overtuigd?
Hebben wij u nog niet genoeg overtuigd van onze kracht en besparing? Wij vertellen u graag meer. Wij zijn te bereiken via: www.dedokterstelefoon.nl/contact