Filmploeg

Priscilla is uitgenodigd door RTL om een item te maken over zakelijk vloggen. Op haar LinkedIn en Facebookpagina (ook de bedrijfspagina’s van beide kanalen) plaatst zij veel vlogs.

Wat zijn vlogs?

Vlogs zijn korte filmpjes waarin je iets verteld over je zelf, werk, interesssegebied, hobby of over een bepaald item.

Omdat Priscilla hier veel mee doet, vaak over de Dokterstelefoon vlogt en wordt gezien als een inspirerende ondernemer is zij uitgenodigd om een zakelijke vlog te maken. Tijdens een 2 uur durende opname wordt met  een professionele cameraploeg een zakelijke vlog gemaakt. Deze maken we op kantoor op 22 januari 2019 tussen 10:00 en 12:00 uur en zal in maart 2019 worden uitgezonden op de kanalen: RTL 7 en RTL Z. Tevens zal het beeldmateriaal verspreid worden op LinkedIn en mag deze gebruikt worden voor onszelf.

Super leuk en wat een gave uitdaging!

Priscilla zal tijdens de opnames ook een vlog maken over hoe de vlog wordt gemaakt. Zodat jullie ook een kijkje achter de schermen kunnen krijgen. Het oefenen is al in volle gang op kantoor.

Wil je de andere vlogs bekijken die Priscilla eerder heeft gemaakt? Kijk dan even op haar LinkedIn pagina bij: Bijdragen, daar staan er een aantal.

Hieronder een vlog over haar terugblik op 2018.

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6484001875409666048/